Книга рекордів Гіннесса-2011: найдовший язик і найбільші груди

8494 0

Ми у соцмережах:

Книга рекордів Гіннесса-2011: найдовший язик і найбільші груди

На прилавки всього світу минулого четверга потрапило видання Книги рекордів Гіннесса за 2011 рік. З 15 вересня книга доступна в усіх країнах світу, крім США і Канади, де вона з’явилася на два дні раніше. Читачі нарешті зможуть дізнатися імена власниці найдовших у світі нігтів і найзапекліших любителів пірсінгу.

Володарка найдовшого у світі язика зробила досить виразний внесок у створення книги. Довжина язика чорношкірої студентки з Каліфорнії Шанель Теппер становить 9,75 сантиметра — якщо виміряти висунутий язик від кінчика до верхньої губи. В інтерв’ю, яке Теппер дала укладачам книги, вона повідомила, що таку незвичайну властивість помітила в себе вже у вісім років, а тому цілком звикла до нього. На запитання, поміняла б вона свій язик на нормальний, якби у неї був вибір, Теппер відповіла: «Це і є мій нормальний язик! Я з ним народилася, а тому мені не потрібний ніякий вибір!». Вона не може назвати причину такого дивовижного явища, припустивши лише, що справа у вродженій відсутності вуздечки.

 
Власницею найбільших грудей також виявилася негритянка. Відповідно до іншого повідомлення Книги рекордів Гіннесса, Енні Хокінс-Тернер (відома також під псевдонімом Норма Стітц) може пишатися натуральними грудьми 177,8 см в обхваті. Відзначилися і тварини: британський домашній кіт Смокі муркотав з гучністю, що досягла 67,7 децибел. У нанесенні штучних ушкоджень організму перемогли знову американці: 3900 металевих скоб вдалося увігнати в шкіру один одного за 7 годин і 46 хвилин техасцям Тайсону Турку та Крісу Елліоту, повідомляє Книга рекордів Гіннесса. Раніше їм вдалося увігнати в себе лише 3100 скоб, але цього разу вони вирішили побити даний рекорд, щоб прославити студію пірсінгу, яку тримає Турк.
 
Титул власниці найдовших нігтів у світі одержала 45-річна жителька Лас-Вегаса Крістін Уолтон. Нігті її лівої руки досягли 3,1 м, на правій — 2,92 м. Крістін зізналася, що ненавидить займатися прибиранням, але доводиться. Почесне звання вона забрала в Лі Редмонд, котра зламала в автомобільній аварії свої нігті, загальна довжина яких досягала восьми метрів. Автомобіль поповнив зал слави Гіннесса ще одним новачком — священик з Іллінойсу Даррелл Бест винайшов найшвидшу вінчальну каплицю. Він переобладнав старе пожежне авто для вінчання, і молодята тепер можуть укласти шлюб на швидкості в 90 км/год.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також