Книгарні відремонтують за знижку

1201 0

Ми у соцмережах:

Книгарні відремонтують за знижку

Комунальні книгарні обласної ради пропонують книги письменника з Рівного Макса Кідрука на 5-10 гривень дорожче, ніж приватний магазин, що поряд. Незважаючи на більшу націнку, «Рівнекнига» клопоче, щоб влада міста знизила їм до гривні орендну плату за п’ять приміщень. Однак фактично звільнення підприємства від сплати оренди не означає, що книги там подешевшають.

Олександр Савчук, директор «Рівнекниги»:

Нам потрібна допомога, щоб покращити сервіс для наших клієнтів. Адже ми єдине комунальне підприємство, яке пропагує українських письменників. Ми зможемо зекономити близько 200 тисяч гривень, які витратили б на оренду. За ці гроші буде проведено ремонт приміщень, які належать Рівному. Думаю, що в майбутньому мешканці міста та області оцінять красиві та сучасні фасади наших книгарень.

Це прохання уже встигли розглянути на бюджетній комісії міської ради. Без дискусії не обійшлося. Зокрема, говорили про те, що буде несправедливо, якщо «Рівнекнига» платитиме за оренду символічну гривню, в той час як приватні книгарні платять сповна. А вони ж також продають, а отже, й пропагують твори українських письменників.

Додамо, що питання про зниження вартості оренди для «Рівнекниги» буде проголосовано на найближчій сесії Рівненської міської ради.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також