«Книги героям» зібрали поліцейські Рівненщини

543 0

Ми у соцмережах:

«Книги героям» зібрали поліцейські Рівненщини

Ініціатива «Книга героям» запроваджена Міністерством внутрішніх справ з метою підтримки захисників та захисниць, які проходять лікування чи реабілітацію у закладах охорони здоров’я.

- Час за книгою — це перепочинок для розуму, — розповідає очільниця служби психологічного забезпечення ГУНП в Рівненській області Світлана Демидова. — Читання дає можливість безпечно відновлювати контакт із власними емоціями, відволіктись від переживань, занурившись в інший світ.

За словами психологині, «книготерапія» сприяє поверненню притуплених стресом здатностей відчувати, заспокоюватись та переосмислювати.

На форзацах — побажання найскорішого одужання та омріяної Перемоги, а ще слова вдячності за кожен ранок, який для нас виборюють захисники.

Поліцейські територіальних підрозділів та Головного управління Національної поліції в Рівненській області зібрали літературу та напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права, який відзначається 23 квітня, передали до одного із закладів охорони здоров’я системи МВС.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також