Книгу поезій журналіста Дмитра Лазуткіна презентують у Рівному

1254 0

Ми у соцмережах:

Книгу поезій журналіста Дмитра Лазуткіна презентують у Рівному

Цієї середи у Рівному Дмитро Лазуткін презентує свою книгу поезій «Артерія», видану «Старим Левом».

«Артерія» – нова поетична книжка відомого українського поета, журналіста та телеведучого Дмитра Лазуткіна. Його вірші – це фіксація внутрішнього стану, вони захоплюють і вражають з першого рядка.

Текстову частину збірки доповнюють яскраві ілюстрації Євгена Величева. Новою і незвичайною «фішкою» збірки є qr-коди, додані до деяких віршів. Завдяки цьому поезія ніби оживає: читачі матимуть змогу почути голос автора та його власне прочитання творів.

«Це головна моя книга, найбільш повна і важлива на сьогоднішні, – розповів Дмитро. – До того ж, «Артерія» є живою – її можна читати і слухати водночас. Іноді здаватиметься, що слова пульсують, розриваючи тонку матерію світу, а згодом - поєднуються у енергетичних потоках: ніжність змішується з ненавистю, кров з глиною, а війна, що насувається ззовні, – з коханням, що росте зсередини, зрозуміле й легке перемелюється у хаотичну матерію, але згодом знаходить нову форму існування. В останньому розділі логічні конструкції розсипаються і утворюють колаж, схожий на малюнки божевільного, втім наскрізною залишається любов – з її ледве помітними, але невідворотними вібраціями».

Дмитро Лазуткін працював на Першому національному телеканалі, народився й мешкає у Києві та є автором низки поетичних збірок.

Захід заплановано на 18.30 13 червня у книгарні «Є», що на вулиці Короленка, 2 у Рівному. Вхід вільний.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також