Кофту Зеленського продали з аукціону Christie`s за 3,3 мільйона гривень

862 0

Ми у соцмережах:

Кофту Зеленського продали з аукціону Christie`s за 3,3 мільйона гривень

Виручені кошти за цей та інші лоти підуть на гуманітарну підтримку України.

6 травня у Лондоні виставили на торги флісову кофту президента Володимира Зеленського кольору хакі. Стартова ціна на кофту була 50 тисяч фунтів, однак за неї вторгували 90 тисяч фунтів - це понад 3 мільйони гривень. Про це повідомляє британське видання The Telegraph.

На благодійному аукціоні також пропонували купити глечик-півник, який подарували прем'єр-міністру Великобританії Борису Джонсону під час його прогулянки з Зеленським у Києві. А ще можна було придбати екскурсію столицею від Віталія Кличка, під час якої переможця лоту нагодує єдиний в Україні шеф-кухар, відзначений зіркою Мішлен.

Перед аукціоном прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступив із промовою та закликав благодійників «витрачати багато». Також по відеозв'язку виступив Зеленський, який подякував Великій Британії та її прем'єр-міністру за підтримку України.

До слова, донька Скрябіна також вирішила продати футболку свого батька, щоб підтримати ЗСУ.  Щоправда, уже не на Christie's.

“Друзі, ми з родиною вирішили передати на аукціон хлопцям з @b42kon.help футболку мого батька. В ній він запалював концерти ще в далекому 2014 році.
Зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ та медикаменти для тих, хто їх потребує. Все буде Україна!
"
– зазначила Барбара Кузьменко у підписі до свого допису на Інстаграм-сторінці.

А от голівудський актор Марк Хемілл, відомий усім фанатам "Зоряних війн" в ролі Люка Скайвокера, уподобав футболку Володимира Зеленського - на тлі тризуба зображено винищувач космічних повстанців X-wing, на якому герой саги зруйнував Зірку Смерті.

"Сила потужна з Зеленським", - написав знаменитий актор і додав малюнок: джедайський меч в кольорах українського прапора.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також