«Коктейль Молотова» полетів у будинок депутата міськради (оновлено)

2836 0

Ми у соцмережах:

«Коктейль Молотова» полетів у будинок депутата міськради (оновлено)

Сьогодні близько другої години в будинок депутата Костопільської міської ради, відомого педагога Ігоря Семещука, доцента Рівненського державного гуманітарного університету, зловмисник жбурнув пляшку з легкозаймистою сумішшю.

Пляшка розбила віконне скло, потрапила до кімнати, але на щастя, не зайнялася.

Керівник костопільського відділу поліції Микола Ловин, який сьогодні  прибув на засідання сесії міської ради, доповів депутатам: проводяться всі необхідні слідчі дії, вилучено речові докази, розглядаються кілька версій надзвичайної події. Він висловив сподівання, що злочин буде розкрито. 

Про це повідомив у Фейсбуці письменник-журналіст Олександр Намозов.

Поліція повідомила, що за  фактом замаху на підпал будинку відкрито кримінальне провадження і уточнила окремі деталі. Подія сталась близько 01:30 . Невідомі, які під’їхали на автомобілі, пошкодили вікно будинку пляшкою із рідиною, схожою на бензин.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в помешкання  депутата місцевої ради зловмисники кинули скляну пляшку із сумішшю паливно-мастильних матеріалів, яка пошкодила віконне скло у спальні, однак не загорілася. На той момент там відпочивало подружжя, а в інших кімнатах — донька з дитиною.

Вилучену ємність, яка частково розбилася, відправили для проведення дослідження у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчиненого злочину.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також