Коктейль-імуностимулятор

1270 0

Ми у соцмережах:

Коктейль-імуностимулятор

Сьогодні в аптеках продається багато різних препаратів для підвищення імунітету. Але не можна призначати і приймати подібні засоби самостійно. Використовувати імуностимулятори можна тільки за призначенням лікаря, адже вони мають численні протипоказання і побічні дії. Особливо небезпечно займатися самолікуванням із застосуванням імуностимуляторів людям з хронічними захворюваннями.

Для зміцнення імунітету народна медицина радить використовувати звичайну чорну редьку. Вона ефективно стимулює захисні функції кишечнику, нирок, легенів, лімфовузлів, шкіри. Редька багата вітамінами, особливо багато в ній аскорбінової кислоти, ретинолу і вітамінів групи В. За мінеральним складом редька перевершує багато інших овочів, у ній у великих кількостях містяться калій, кальцій, натрій, магній, фосфор, залізо, мідь, цинк та ін.

Для профілактики інфекцій у редьці вирізати серцевину, додати в заглиблення кілька ложок меду, дати настоятися. «Коктейль» з меду і соку, який виділиться з редьки, покращує кровообіг і допомагає підвищити опірність організму.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також