Колеги про померлого від коронавірусу працівника ТБ: він був батьком нам усім

1739 0

Ми у соцмережах:

Колеги про померлого від коронавірусу працівника ТБ: він був батьком нам усім

Теперішні і колишні колеги Микола Теремка, інженера Суспільного телебачення, який помер від коронавірусу, пригадали, яким він був та з болем висловили слова співчуття.

 «Смерть точно забирає найкращих... За 13 років роботи на РТБ жодного разу не бачила і не чула, щоб наш телевізійний інженер Микола Теремок на когось голос підняв чи огризнувся, чи когось проігнорував. Завжди компетентний, професійний, спокійний, врівноважений і з усмішкою, як на фото. Трудоголік!!!! А ще дуже витривала Людина. Він міг дуже багато і з захопленням розповісти про Карпати чи своє ОСББ... Як би не поспішав, а пару слів для підтримки завжди знаходив... Тому висловлюю щире співчуття рідним, а Миколі хай буде Царство Небесне і Вічна пам'ять серед живих...» - пише Оксана Савчук.

«Є такі люди, яких просто любиш. З першого дня роботи. З першої поради. З першої правильно вкрученої лампочки в вічній спробі імітації справжнього тєліка в умовах безгрошів‘я. Є такі люди, за якими завжди сумуватимеш. Добре, коли через те, що ви вже на різних роботах, і нема кому примусити тебе посміхнутися, коли ти от-от заплачеш. Жахливо, коли через те, що уже ніколи не обіймеш і не наберешся сил цією посмішкою, яка живить, надихає, підіймає. Коля, Вас бракуватиме. Вас нам всім завжди бракуватиме! Рік тому все було значно краще, ніж зараз. З Вами було значно краще, ніж буде без Вас!» - Інна Білецька.

«.День, коли хочеться волати про несправедливість світу. Чому смерть так рано забирає тих, хто приносить людям лише милість і добро? Рівно 16 років тому не стало мого батька... Микола був як батько нам усім - завжди доброзичливий, вмів розрадити, допомогти, підтримати... Немає слів. А щодо його фаховості - то такі інженери - знахідка для радіо і телебачення. ДУЖЕ боляче. Щирі співчуття родині» - Валентина Романюк.

«Помер Микола Теремок ... Багато років його щира посмішка зустрічала мене на видачі матеріалів в ефір. Завжди на позитиві, завжди з добром і спокоєм . Ніколи не бачила його сумним чи роздратованим. Людина світло... Царство Небесне тобі , Миколо...Спочивай , колего.. Шкода , що тепер не можна провести в останню путь, молитовно згадаю», - Валентина Ілліна.

«Плачу. Слів нема. Ми починали ще на 10 каналі. Ай............................» - Оксана Фусик.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також