Колектив обласного БТІ підтримав Собчука

1754 0

Ми у соцмережах:

Колектив обласного БТІ підтримав Собчука

Рівненська обласна рада проводить конкурс на посаду керівника обласного бюро технічної інвентаризації. Документи подали троє претендентів: теперішній керівник Юрій Собчук, багаторічний керівник ЖКП «Західне» Микола Тарасюк і Михайло Якимович, який свого часу теж очолював БТІ.

Учора, 3 липня, відбулися збори трудового колективу, на яких кожен кандидат представляв свою програму розвитку підприємства на майбутні кілька років та агітував за себе.

Юрій Собчук, який управляє установою з 2010 року, пообіцяв, що й надалі БТІ збільшуватиме кількість замовлень, запроваджувати нові види робіт та послуг. Також п.Собчук запевнив, що бюро відкриє представництва у Дубенському та Радивилівському районах.

Микола Тарасюк зазначив колективу що нічого змінювати не буде, а лише підтримуватиме нормальну роботу БТІ. А Михайло Якимович пообіцяв збільшити заробітні плати працівникам, відпустки.

Послухавши всіх, 54 члени трудового колективу під час таємного голосування підтримали теперішнього керівника Юрія Собчука. За Миколу Тарасюка проголосували троє, а двоє – за Михайла Якимовича.

Обиратиме директора БТІ, втім, вже обласна рада на сесії 27 липня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також