Колектор у Рівному пошкодила газова корозія

1240 0

Ми у соцмережах:

Колектор у Рівному пошкодила газова корозія

Ремонт колектора на вулиці Генерала Безручка у Рівному обіцяють закінчити до кінця тижня.

Кілька днів тому поблизу житлового будинку по вулиці Генерала Безручка, 3, у Рівному сталася аварія на каналізаційному колекторі. Працівники «Рівнеоблводоканалу» працюють над ліквідацією цього пошкодження і обіцяють закінчити роботи до кінця тижня.
Начальник служби каналізаційного господарства міста Рівного РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Чегодаєв повідомив, що аварійна ситуація сталася на залізобетонному каналізаційному колекторі діаметром 1200 мм.

— При обстеженні ми встановили, що причина пошкодження – газова корозія, яка й призвела до руйнування каналізаційного колодязя та частини залізобетонної труби, — наголосив Андрій Чегодаєв. — На даний час спеціалісти підприємства проводять санацію, тобто міняють аварійну ділянку колектора з допомогою сучасних полімерних матеріалів. Зокрема, санація трубопроводу проводиться із використанням полімерної труби діаметром 1000 мм.

На підприємстві планують завершити будівельно-монтажні роботи до кінця цього тижня, тобто до 31 березня. До слова, ремонт проводять без тимчасових відключень рівнянам водопостачання і водовідведення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також