Колектори атакували у Рівному перинатальний через кредит сина лікарки

9858 0

Ми у соцмережах:

Колектори атакували у Рівному перинатальний через кредит сина лікарки

Кілька тижнів медикам Рівненського обласного перинатального центру довелося відбиватися від атак колекторів. Все через сина однієї з лікарок, який узяв кредит в приватній установі. Суму позики не розголошують, проте повернути гроші вимагали як у півсотні лікарів медичного закладу, так і їхніх родичів. Дійшло до того, що колектори своїми дзвінками паралізували робочі телефони медичного закладу.

Вікторія ЄнікеєваВікторія Єнікеєва, головна лікарка обласного перинатального центру:

— І раніше до мене дзвонили колектори та банки через кредити моїх працівників. Однак цього разу вони узагалі перейшли межу. Усе почалося з того, що 12 лютого на мій особистий мобільний номер надійшла SMS з вимогою повернути кредит. А основна атака була здійснена вночі з 7 на 8 березня. На стаціонарні телефони перинатального центру та особисті телефонні номери медичного персоналу надходили безкінечні дзвінки з криками та погрозами. Телефонували й до родини нашої завідувачки відділення, яка живе у Тернопільській області. Коли блокуєш один номер, йде дзвінок з іншого. У приймальному відділенні, в пологовому залі та там, де передають пакунки породіллям, телефони були гарячими. Це тривало протягом трьох діб.

З’ясувалося, що син однієї з наших лікарок взяв кредит, який ще не погасив. Тоді я викликала свою працівницю, щоб та пояснила ситуацію. Зрештою, ми звернулися до правоохоронних органів. Тоді до мене зателефонував представник тієї кредитної спілки, якому я пояснила, що перинатальний центр не має ніякого відношення до цього кредиту. Син лікарки не є нашим працівником. На тому все й завершилося.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також