Коли 1 вересня без тата... У Рівному нацгвардійці відвели у перший клас дітей своїх загиблих побратимів

1089 0

Ми у соцмережах:

фото - Нацгвардії

А у пам'ять про всіх захисників випустили в небо "голубів"...

По те, як підтримали дітей полеглих героїв, розповіли у  рівненській військовій частині Національної гвардії України:
 
 - Перше вересня – важливий і урочистий день, який залишається у пам’яті першокласників та їхніх батьків на все життя. На жаль, через повномасштабну війну багато українських діточок вимушені йти у перший клас без супроводу батька. У Рівному в перший клас пішла Софійка — донька загиблого військовослужбовця Андрія Бахтіна, котрий загинув навесні 2022 року й нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Андрій від початку повномасштабного вторгнення добровільно став на захист України в лавах Нацгвардії.

Сьогодні для дівчинки особливий день, котрий вона чекала і до якого довго готувалася. «Я дуже хвилююсь, але мені цікаво бути тут. Чекаю знайомства з однокласниками й дуже хочу з ними подружитися», — розповідає Софійка.

Підтримати школярку разом з рідними прийшли й батькові побратими з Рівненської частини Нацгвардії. «Хвилююче й надзвичайно почесно сьогодні бути тут і тримати Софійку за руку. Я пам’ятаю її тата Андрія, він був дуже позитивним і наполегливим військовослужбовцем», — розповідає гвардієць Ілля.

У День знань ліцеїсти й вчителі вшанували всіх українських героїв. Гвардієць Ілля спільно з дітьми загиблих військовослужбовців НГУ і ЗСУ, Софійкою Бахтін і Анатолієм Мамчуром випустили в небо голубів – символічний лист-подяка всім загиблим захисникам України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також