Коли слід купувати новий айфон?

3686 0

Ми у соцмережах:

Коли слід купувати новий айфон?

Причин купити новий айфон може бути кілька – від банального бажання власника змінити старий гаджет, до морального та технічного старіння моделі. Хтось бажає завжди залишатися у тренді, іншим новий смартфон потрібен для роботи чи навчання, розвитку свого блогу та вдосконалення своїх навичок.

Звичайно, справа стосується лише тих випадків, коли людина звикла до iOS і не розглядає інших варіантів. Ситуації бувають різними – сьогодні розглянемо найпопулярніші причини покупки нового айфону.

Старий телефон вийшов з ладу

Тут уже нічого не вдієш – якщо поломка істотна, то ремонт обійдеться у пристойну суму грошей. Простіше трохи додати і купити новий телефон. Порівняти ціни можна через інтернет, подивившись ціни на айфони в БлекМаркет – такі невеликі фірмові магазини найкраще передають цінову ситуацію на ринку та реалізують нову техніку Епл за гарною ціною. Новий смартфон не обов'язково повинен бути останньою моделлю та мати максимальні значення пам'яті, факт залишається фактом – покупка нового телефону буде більш вигідним заходом, ніж реанімація старого.

Почалися проблеми із роботою системи

Ця причина є однією з найпопулярніших – як тільки нас не влаштовує якість і швидкість роботи старого смартфона, ми відразу замислюємося про покупку нового. І це правильно – доки немає видимих дефектів, старий телефон можна скинути до заводських налаштувань та продати за нормальною ціною. При цьому з невеликою доплатою собі можна буде купити повністю новий телефон у повній комплектації та із заводською коробкою. Такий телефон точно отримуватиме оновлення своєчасно і зможе порадувати швидкістю роботи та якістю зображення.

Потрібна потужніша камера

Зараз до камери смартфона висуваються дуже серйозні вимоги – люди звикли ділитися кожною хвилиною свого життя в соціальних мережах, активно розвивають свої блоги, віддають перевагу творчим професіям. Саме тому смартфон повинен робити бездоганні знімки за будь-якого освітлення і дивувати якістю зйомки. Під старою камерою нерідко збирається пил, її налаштування не настільки точні, а дозволу та апертури не вистачає для створення оригінальних високоякісних фото.

Модель більше не є актуальною

Компанія Епл випускає нові смартфони із завидною регулярністю і всі вони отримують серйозні оновлення, які заслуговують на увагу та привертають погляди нових покупців. А ось старі моделі поступово втрачають свою актуальність і перестають отримувати корисні поновлення. Йдеться про гаджети, випущені понад 5 років тому. Незважаючи на те, що їх ще можна знайти у продажу, вони не можуть похвалитися визначними технічними характеристиками. А ось популярні моделі в Україні зможуть задовольнити запити навіть найвибагливішого користувача. При цьому можна знайти пристрої на будь-який смак та бюджет – від скромного Mini до навороченого Pro Max. Це правило стосується й іншої техніки Епл – звертайте увагу виключно на моделі не старше 5 років.

Є можливість придбати новий айфон вигідно

Якщо покупка здійснюється не наперекір іншим потребам, то можна і потрібно побалувати себе новим айфоном. Зрештою, це буде справді корисна покупка, яка дозволить відкрити в собі нові грані. На телефон можна встановити безліч корисних програм, розкрутити свої соціальні мережі, знайти собі хобі до душі. І все це не без можливостей флагманських моделей, адже саме вони відповідають найвищим вимогам сучасного суспільства.

До того ж можна встигнути придбати довгоочікуване оновлення за спеціальним прайсом – магазини час від часу влаштовують розпродажі та вигідні акції, які дозволяють заощадити до 20% вартості покупки, отримати в подарунок невеликі аксесуари або здійснити покупку без переплат. Поїздка за кордон також може стати причиною купити новий смартфон – у більшості країн Європи айфони продаються за набагато вигіднішою ціною, а ввести особисту покупку на територію країни можна без сплати податків.

Якщо хоча б одна з причин відноситься до вас – це серйозна вказівка задуматися над необхідністю зміни старого телефону на новий. Після покупки актуальної моделі можна буде ще на 3-4 роки забути про проблеми із завантаженням важких ігор, зависанням та поганою якістю зйомки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також