Коли вболівати за рівнян у Токіо?

642 0

Ми у соцмережах:

Стрілець Олег Омельчук розпочне боротьбу у Токіо вже у перший змагальний день

Четверо вихованців рівненського спорту потрапили до складу збірної України для участі у Літніх Олімпійських іграх у Токіо. Стрілець Олег Омельчук та плавець Михайло Романчук представлятимуть Рівненську область, а дзюдоїстка Анастасія Турчин та легкоатлетка Катерина Климюк — відповідно, Волинську та Запорізьку. Втім, зміна спортивної прописки зовсім не означає, що рівнянам не варто вболівати за землячок.

Вже у перший день Олімпіади, 24 липня, вийде на старт Олег Омельчук. Він змагатиметься у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. О 7.00 розпочнеться кваліфікація, а о 9.30 — фінал.

Ще одна нагода поборотися за медаль в Олега буде 27 липня. Він знову стрілятиме на 10 метрів, щоправда, цього разу не сам, а в парі з чернігівчанкою Оленою Костевич. Змагання у міксі триватимуть з 3.00 до 5.35.

Чемпіон світу з плавання Михайло Романчук, якщо все буде добре, боротьбу за олімпійську медаль розпочне 29 липня. Цього дня відбудеться чоловічий фінал на дистанції 800 метрів вільним стилем. Розпочнеться він о 4.30.

Цього ж дня, тобто 29 липня, на татамі вийде дзюдоїстка Анастасія Турчин. Вона виступає у категорії до 78 кг. Повболівати за Настю можна буде з 11.00 до 13.40.

1 серпня Михайло Романчук матиме шанс поборотися за медаль на 1500 м. Фінал запланований на 4.44.

І завершуватиме виступ рівнян у Токіо 7 серпня Катерина Климюк. Фінал естафети 4х400 метрів, до якого, сподіваємося, потрапить Катя, розпочнеться о 15.30.

Транслюватиме Олімпійські ігри по телевізору телеканал UA:Перший (частково у прямому ефірі, а частково у запису). Усі змагання онлайн можна буде побачити на сайті Суспільне.Спорт.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також