«Коли йде дощ, то підставляємо відра»: відремонтують будинок, де займаються рівненські діти

706 0

Ми у соцмережах:

«Коли йде дощ, то підставляємо відра»: відремонтують будинок, де займаються рівненські діти

У селищі Квасилів, яке входить у Рівненську громаду, відремонтують дах місцевого Будинку культури.

Місцеві боролися за це довший час. З приходом на посаду виконуючого обов’язки директора клубу Павла Дмитришина, справу вдалося зрушити з мертвої точки.

Ремонтні роботи мають розпочатись з дня на день. Проектом передбачено заміну даху у два етапи. Переможцем тендерних пропозицій стало приватне підприємство «Модена».

Павло Дмитришин щиро радіє такій новині, адже разом з квасилівчанами вони доклали чимало зусиль, аби привести в належний стан приміщення клубу. Під гаслом «Відродимо БК разом» в роботу включилось чимало громадських активістів, підтримали таку ініціативу і в міській раді та в профільному управлінні культури. У результаті, вдалося осучаснити весь другий поверх клубу: просторі навчальні кабінети, сучасний санвузол, ошатні пофарбовані стіни, якісне та енергозберігаюче освітлення. Втім, як запевняє Павло Дмитришин, питання ремонту даху завжди стояло гостро.

«Коли йде дощ, то весь персонал виходить прямо на сцену, ставить відра для того, щоб ця вода не топила нас. Тобто діти під час танців мають реально танцювати, оминаючи краплі. І найважливіше – хочеться зберегти в належному стані вже відремонтовані приміщення та зберегти їх від підтоплення. Натомість маємо дірявий шифер, оброблені герметичною піною щілі нашими працівниками, аби хоч якось зарадити підтіканню. Насторожує і те, що попереду сезон дощів. Тому, ми вкрай вдячні міській владі, секретарю Рівнеради Віктору Шакирзяну за те, що почули нас», - розповів Павло Дмитришин.

За повідомленням управління капітального будівництва, роботи з ремонту покрівлі клубу розпочнуться вже незабаром та триватимуть до 21 грудня поточного року. Фахівці запевняють – заміна покрівлі даху не завадить повноцінному функціонуванню самого Будинку культури.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також