Колишній працівник управління архітектури Рівного «рейдернув» сторінку в соцмережі

1097 0

Ми у соцмережах:

Колишній працівник управління архітектури Рівного «рейдернув» сторінку в соцмережі

Учора колишній працівник управління містобування та архітектури Роман Тишкун «захопив» фейсбук-сторінку управління. Маючи до неї доступ, він забрав усі адміністративні права, корегує дописи та змінює дані що на ній розміщені.

 Про це повідомив головний архітектор Рівного Дмитро Котляров.

За його словами, Роман Тишкун звільнився більше двох років тому і мотивація його дій наразі незрозуміла:

- Оцінку його дій та мотиви їх вчинення я залишаю за дужками. Кожен сам для себе зробить відповідні висновки. У той же час, наголошую для спільноти, що Роман Тишкун не має жодного стосунку до органів місцевого самоврядування нашої громади. Тому у разі, якщо ця особа буде пропонувати вам якісь послуги прошу повідомляти управління містобудування та архітектури РМР або відповідні органи.

Дмитро Котляров додав, що найближчим часом створять нову сторінку управління містобування та архітектури Рівного. 

- Також проведемо моніторинг інших ресурсів та доступу до них, з метою недопущення у подальшому ситуацій, коли колишні працівники створюють громаді «проблеми». Ще раз прошу максимального поширення. Ваше поширення інформації зменшить завдану шкоду та не дозволить ввести в оману людей. Наразі сторінку перейменовано в «об‘єднання позаштатних інспекторів архітектрно-будівельного контролю м. Рівне». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також