Колишній в`язень із битою напав на рівнянку

2851 0

Ми у соцмережах:

Колишній в`язень із битою напав на рівнянку

Інцидент на вулиці Шевченка стався вчора, близько 18-ї години.

16-річний рівнянин зателефонував поліцейським і повідомив, що знайомий чоловік битою наніс два удари його матері.

Поліцейські встановили, що 43-річний житель обласного центру в листопаді торік звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. Тоді ж і познайомився з 40-річною рівнянкою. Вони винайняли квартиру, де проживали разом із двома синами жінки.

Між парою часто виникали конфлікти, після яких чоловік залишав житло. Цього разу після сварки жінка два тижні не впускала його до оселі.

Чоловік розізлився й перестрів потерпілу, коли вона йшла йшла додому із сином. Між парою зчинилася чергова суперечка, під час якої 43-річний рівнянин дістав з-під куртки дерев’яну биту і двічі вдарив її по голові. Після цього втік, а хлопець викликав «швидку» і поліцію.

Медики діагностували у потерпілої перелом лицевих кісток черепа та госпіталізували до лікарні.

Працівники карного розшуку оперативно розшукали нападника: він у стані сп’яніння спав у квартирі товариша неподалік від місця злочину.

У скоєному зізнається. Після завершення лікування призначатиметься судово-медична експертиза, за результатами якої зловмиснику слідчі повідомлять про підозру.

Наразі триває досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 122 КК України (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також