Колишнього генпрокурора Луценка земляки знайшли і у Лондоні

2783 0

Ми у соцмережах:

Колишнього генпрокурора Луценка земляки знайшли і у Лондоні

Юрій Луценко поїхав у Лондон, нібито навчатися та вдосконалювати англійську мову.

Столичні ЗМІ повідомляли , що колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко в Лондоні навчається в престижній школі англійської мови The London School of English в розкішному районі західного Лондона на березі Темзи. Ціни на навчання в школі високі – одна година занять англійською за відеозв'язком коштує 60 фунтів стерлінгів (майже 2000 гривень), а «Звичайний англійський»для тих, кому за 30 років, – 665 фунтів стерлінгів (21,5 тисячі гривень) на тиждень, інтенсивний курс з індивідуальними заняттями – понад 1,5 тисячі фунтів (понад 50 тисяч гривень) на тиждень. Школа розташована в престижному районі Holland Park – одному з центральних районів Лондона з шикарними ресторанами та дорогими бутіками.

 

Англійську мову наш земляк Юрій Луценко досить добре знав ще за часів СРСР, коли навчався у спеціалізованій школі №7 м. Рівне. Там він не лише поглиблено вивчав англійську з першого класу, але й регулярно перемагав на міських та обласних олімпіадах з цього предмету, повідомляє рівнянам Радіо Трек. 

У Лондоні він почувається, як риба у воді, крокуючи, їсть собі яблуко. Їсть так, як це типово дуже рідко роблять корінні лондонці, але цілком природно можуть робити корінні – рівняни. Треба віддати належне – виглядає Юрій Луценко просто – прекрасно. Каже, що живий, що «учиться у Лондоні», тисне переслідувачу з зі спільноти Українські націонал-патріоти руку та усміхається.

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження щодо ексгенпрокурора Юрія Луценка за зловживання владою чи службовим становищем.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також