Колишньому нардепу Березі вручали повістку в жіночому монастирі (ВІДЕО)

7747 0

Ми у соцмережах:

Колишньому нардепу Березі вручали повістку в жіночому монастирі (ВІДЕО)

Навіть з другої спроби екснардеп та колишній член «Правого сектору» Борислав Береза не підписав повістку до військкомату.

 Про це повідомляє у Telegram депутат Олег Дунда.

Скандал трапився у минулі вихідні, коли Бориславу Березі на Львівщині намагалися вручити повістку. Адже так роблять з усіма чоловіками, які є внутрішньо переміщеними особами. Той вчинив скандал, почав телефонувати своєму адвокату та до поліції. Мовляв, той приїхав туди як турист.

З другої спроби йому вручили повістку в присутності понятих. Знайшли Борислава Березу в жіночому монастирі УГКЦ в Трускавці. На відео колишній нардеп виправдовується, що ховає у цьому монастирі свою сім’ю.

Коли в монастирі Береза побачив працівників військкомату й поліцейських, то знову вчинив скандал. Почав телефонувати до свого адвоката. Однак повістку йому таки вручили. Щоправда до військкомату той таки не прийшов. Виправдовується, ніби, його замовив Офіс Президента через критику влади.

Береза опублікував свою позицію на Facebook:

Приїхав до своєї сім'ї на захід України. Вирішили проїхатися по району з сім’єю, а потім пішли на гору Довбуша. Звідти їдемо, а нас зустрічає поліцейське авто. Зупинили. Попросили документи. Я показав. Прямо тут з'являється солдат і каже, що хоче передати мені повістку. Кажу, що вже підписав контракт з ТРО. Він мені відповів, що це добре, але повістку все одно напише. Мабуть, у нього є план по кількості повісток на день. Він каже, що всі, хто є біженцями, або живе з ними, повинні стати на облік. Я йому повторюю, що тут не живу і я не біженець. Біля нього були невідомі чоловіки, які усе це знімали. Це було смішно для мене. Солдат пішов, кудись подзвонив і сказав, що розібрався, а я можу їхати.

Прибув до місця, де ховаю свою сім'ю, а через десять хвилин заходить інший солдат та сильні хлопці з закритими обличчями. Цей військовий офіцер також попросив підписати повістку і в понеділок до військкомату. Я пояснив, що в понеділок вже буду в Києві, тому не зможу підписати. З ним прийшли хлопці з телефоном, які знімали раніше. Виникає питання - хто замовник? Скоро дізнаюся. Але поки що вирішив терміново перевезти родину в інше місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також