«Коливань» здобуває «бронзу»

889 0

Ми у соцмережах:

«Коливань» здобуває «бронзу»

Хто стане бронзовим призером чемпіонату Рівненської області з футболу — це питання було головним перед заключним туром. Оржівський «ОДЕК» та ФК «Садове» «золото» та «срібло» здобули достроково. Претендентів на бронзові нагороди було двоє — клеванська «Коливань» та березнівський «Случ».

Більше шансів було у клеванців, і вони, зрештою, стали володарями третього комплекту медалей. «Коливань» у себе на полі розгромила «Калину» з Бугрина — 3:0. А от «Случ» прогнозовано поступився на виїзді «ОДЕКу» — 0:3.

Загалом у чемпіонаті змагалося вісім команд, п’яте, шосте, сьоме та восьме місця посіли «Аграрій» (Гоща), «Калина» (Бугрин), «Локомотив» (Здолбунів) та «Іква» (Млинів).

Через різні причини цього сезону не стартували такі старожили чемпіонату області з футболу, як «Маяк» (Сарни), ФК «Малинськ», «Ізотоп» (Вараш), «Сокіл» (Радивилів), ФК «Рафалівка».

У другій обласній лізі переміг футбольний клуб «Грем’яче» (Острозький район), друге та третє місця в ФК «Зарічне» та «Енергії» (Володимирець). У другій лізі змагалося шість команд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також