Колядка у виконанні дубенського школяра підкорює соцмережі (ВІДЕО)

7082 0

Ми у соцмережах:

Колядка у виконанні дубенського школяра підкорює соцмережі (ВІДЕО)

У Дубні створили патріотичну різдвяну пісню. Заспівав її 10-річний Олесь Шевчук. Колядка вже підкорила серця не однієї сотні слухачів.

10-річний дубенчанин Олесь Шевчук підкорює соцмережі солов'їним виконанням авторської колядки. Хлопець навчається у 5 класі Дубенського ліцею номер три. Олесь з малечку виступає на сцені та полюбляє виконувати патріотичні пісні, повідомляє телеканал Itvmg.com.

- Сьогодні в Україні йде війна і Україні потрібні такі колядки. Мені дуже приємно, якщо хтось ще заспіває цю колядку, бо я заспівав її перший, - Олесь Шевчук виконавець колядки.

Втім, виконання цієї колядки стало для нього особливим, адже він вперше потрапив у студію звукозапису. Розповідає, запам'ятає це на все життя.

- І мої враження були такі: я стою, така маленька кімнатка і було дуже багато приладів різних. Мені наділи навушники, мікрофона поставили, і я через якусь круглу "штуку" співав, - Олесь Шевчук виконавець колядки

Ініціатором створення патріотичної колядки став вчитель музичного мистецтва Ігор Єфімчук, саме він і написав музику до неї.

- Ми хотіли показати як нині створюється коляда до сучасності. Тобто ми хотіли показати і наших воїнів, які зараз на сході, показати родину, показати наше місто, як воно може колядувати, - Ігор Єфімчук вчитель музичного мистецтва Дубенського ліцею №3

Створили сучасну колядку у рекордні строки, адже на написання тексту, музики і оранжування пішло всього три дні. А писали текст до різдвяної пісні мама і бабуся Олеся за один вечір. Вікторія Шевчук зазначає, про те, що колядка від початку мала бути патріотична. Адже хлопцю з малечку прививають любов до своєї країни.

- Я вважаю, що на 8 році війни не тільки Лесик, а всі діти про це повинні говорити не лише один урок історії повинен бути, про це повинні говорити на кожному кроці, - каже Вікторія Шевчук, мама Олеся. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також