Команда «Слуги Народу» Рівного висадила ялини біля поселення часів Київської Русі (ФОТО)

1018 0

Ми у соцмережах:

Команда «Слуги Народу» Рівного висадила ялини біля поселення часів Київської Русі (ФОТО)

Дощовий день не зупинив команду «Слуги Народу», яка долучилася до проекту «Озеленення України». В його рамках запланували висадити мільйон дерев за добу на території всієї країни. Рівненські кандидати у депутати разом зі своїми рідними попрацювали на території, де триває будівництво туристичної родзинки Рівного - давньоруського городища часів Київської Русі. Вони висадили майже 30 ялин.

 Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль долучився до акції з озеленення разом зі своєю родиною:

- Команда «Слуги Народу» не могла стояти осторонь акції з озеленення України. Напередодні придбали молоді ялини, які ми висадили на території городища «Оствиця». Так ми робимо наше місто  зеленим та дбаємо про навколишнє середовище. Тому що Рівне – це ми!

Керував процесом висадження дерев на алеї ідейний натхненник проекту будівництва давньоруського поселення Юрій Ойцюсь.

За словами кандидата у депутати до Рівненської міської ради від «Слуги Народу» Олексія Яницького, кожен з нас може долучитися до акції. Головне – мати бажання:

- Ми висадили дерева, щоб продемонструвати, що покращити екологію в Україні може кожен із нас. Так, спільними зусиллями ми зможемо зробити гарну справу. Для цього потрібно мати лише бажання.

Кандидат у депутати до міської ради від «Слуги Народу» Євгеній Савчук розповідає, що одразу вирішив долучитися до такої акції, не дивлячись на дощ:

- Я вірю, що, завдяки нашій акції, це місце стане зеленішим, а туристам буде комфортніше тут перебувати. Потрібно розуміти, що такі акції не мають ні політичного, ні будь-якого іншого підтексту. Озеленення – це хороша і добра справа.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також