Команда «Слуги Народу» у Рівному вшанувала пам’ять захисників України (ФОТО)

1000 0

Ми у соцмережах:

Команда «Слуги Народу» у Рівному вшанувала  пам’ять захисників України (ФОТО)

14 жовтня – особливе свято для кожного українця. Адже саме на цей день припадає свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та День козацтва. Тому команда «Слуги Народу» вшанувала тих, хто віддав своє життя, боронячи нашу державу.

Зранку партійці поклали квіти до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих в АТО на кладовищі «Нове».

- Дуже важливо пам’ятати своїх героїв. Адже нація, яка не знає своєї історії, не має майбутнього. Наша команда бере на себе зобов’язання побудувати у Рівному два пам’ятні знаки: Небесній сотні та героям АТО. Це потрібно для того, щоб нащадки ніколи не забули про те, хто і за що загинув. Про це потрібно пам’ятати і говорити. В свою чергу, народні депутати працюватимуть для того, щоб допомогти родинам героїв, - сказав народний депутат України із фракції «Слуга Народу» Олександр Ковальчук.

Після цього пропрезидентська команда поклала квіти до пам’ятного знаку організатора і першого командира УПА на Волині Клима Савура, який розташований на вулиці Соборній.

- Цей день для мене є особливим, бо для нашої родини це не просто дата вшанування героїв. Адже я дитина репресованих і реабілітованих батьків. Мої батьки багато років тому були вивезені до Сибіру через те, що боролися за незалежність України. Знаю, як важко було повернутися назад. Батькам не дозволили жити там, звідки їх вивезли. Однак, не зважаючи ні на що, вони повернулися в Україну. Тому в нашій сім’ї постійно сповідували тему відстоювання інтересів України. Наші батьки зуміли вибороти нашу незалежність, а ми, як нове покоління, маємо і надалі її відстоювати, - розповідає кандидата у міські депутати Рівного Олександра Коваленко.

На завершення рівненська команда «Слуги Народу» поклала квіти до пам’ятника Нілу Хасевичу, який розташований на вулиці Директорії.

- Свято Покрови є Днем пам’яті захисників нашої Батьківщини. Ми дякуємо таким історичним постатям, як Ніл Хасевич, Тарас Бульба-Боровець та іншим. Вони віддали своє життя за нашу країну. Як колись без воїнів УПА, так зараз без бійців АТО, не було б нашої незалежності. Хочу сказати спасибі сучасним захисникам, що бережуть нашу Україну, - ділиться кандидат у депутати до міської ради Рівного Юрій Чаборай.
                                                                                            Передвиборча агітація.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також