Команда «Слуги Народу» в Рівному налагоджує діалог із бізнесом

1990 0

Ми у соцмережах:

Команда «Слуги Народу» в Рівному налагоджує діалог із бізнесом

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віталій Коваль разом із народним депутатом України Олександром Ковальчуком та кандидатами в депутати міської ради від партії «Слуга Народу» зустрілися з представниками місцевого бізнесу.

Саме завдяки приватним підприємцям наповнюється бюджет і створюються робочі місця, а це особливо важливо у складний період пандемії.

Питання, які ставили рівненські бізнесмени, були конкретними і ґрунтовними. Говорили про ремонт доріг, відсутність парковок, реформування і розвиток ЖКГ, програми співфінансування для ОСББ, благоустрій обласного центру. Також мова йшла про систему оподаткування, зменшення податкового тиску і складнощі ведення бізнесу в умовах карантину.

«Ми — компанія, яка працює прозоро, сплачує всі податки, - пояснює Тетяна Мельничук, власниця та засновниця одного із рівненських підприємств, яке працює на ринку України понад 27 років. — Однак  є дуже велике податкове навантаження на бізнес, з яким ми просто не можемо в деяких моментах впоратися. Хотілося б, щоб влада врахувала ситуацію».

Власне, для налагодження діалогу і була організована ця зустріч.

Кандидатка в депутати Рівнеради від партії «Слуга Народу» Олександра Коваленко не з чуток знає, що таке податки та підприємницька діяльність. Адже працює у туристичній сфері вже понад 20 років. Жінка каже, малий та середній бізнес - це рушійна сила для розвитку будь-якого міста. Тому підприємці та представники влади мають обов’язково взаємодіяти.

«Дуже часто проблема полягає в тому, що ми не можемо ні до кого достукатися і зі своїми питаннями ходимо по колу. Якщо комунікація між владою та бізнесом буде налагоджена в кожному містечку і селищі України, то ми досягнемо чималих успіхів», — переконує Олександра Коваленко.

Тим часом народний депутат України  Олександр Ковальчук розповідає, що йому як представнику Комітету фінансів, податкової і митної політики цікаво було б почути питання щодо системи оподаткування, зменшення податкового тиску і прозорості ведення бізнесу.

«Я попросив присутніх, якщо комусь відомі випадки тиску податкових органів на будь-який бізнес, звертатися до мене. Також я відкритий до обговорення ініціатив у податковій сфері, які будуть корисними не лише для підприємців Рівного, а й всієї України. Підприємці — це драйвери економіки. І зараз ці люди, незважаючи ні на що, беруть на себе великі ризики. Ми повинні їх чути і підтримати у такий складний час», — переконаний депутат.

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віталій Коваль також наголосив на тому, що комунікація між владою і бізнесом — дуже важлива і має відбуватися постійно.

«Розумію, що саме прямий діалог між владою, бізнесом і освітою формує правильну позицію в регіоні. Саме ґрунтуючись на такій комунікації можна будувати спільні плани і реалізовувати їх», — переконаний Віталій Коваль.

Такі зустрічі з бізнесом відбуватимуться і надалі.

Передвиборча агітація. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також