Команда «За майбутнє» Рівненщини: поєднання досвіду й молодості

2445 0

Ми у соцмережах:

Команда «За майбутнє» Рівненщини: поєднання досвіду й молодості

Першими від усіх партія «За майбутнє» оголосила імена тих, хто балотуватиметься в обласну та місцеві ради Рівненщини. Загальні збори політичної сили пройшли 19 вересня у Рівному на стадіоні «Мототрек». Там і відбулося висунення кандидатів у депутати на чергових виборах обласної, районних, сільських, селищних та міських рад, які пройдуть 25 жовтня.

  Розпочався захід із масштабного автопробігу – на автомобілях із символікою «За майбутнє». Прихильники та активісти партії приїхали із усіх куточків області та вишикувалися на рівненському стадіоні. Цим самим вони підкреслили те, наскільки важливо об’єднатися заради спільної мети – розбудови благополуччя майбутнього нашої держави.

- Головне для нас – це досвід тієї людина, яка бажала бути кандидатом нашої політичної сили, - розповідає голова Рівненської обласної організації партії «За майбутнє» Ігор Ясенюк. Це й робить нашу команду унікальною. Я особисто запрошував у наші ряди професіоналів, які уже відбулися в цьому житті. Можу з гордістю сказати, що разом із нами йдуть відомі рівненські підприємці Мар’ян Года та інші. Усе це люди справи, які створюють робочі місця та сплачують податки, наповнюючи місцеві бюджети. Окрім уже досвідчених управлінців, до нас також доєдналася молодь, яка доповнила нашу команду. Адже молоді люди здобули хорошу освіту та розуміються у новітніх технологіях. Коли я навчався в університеті, то навіть не міг міряти про той доступ до знань, яким зараз користуються молоді студенти. Тому можна сказати, що наша команда є поєднанням досвіду та розуму. Разом ми будемо відстоювати права української сім’ї. Як кажуть, без родини немає України. Мене дивують політики, які намагаються нав’язати нам усілякі віяння із Європи. Вони не розуміють, що, підриваючи традиційні сімейні цінності, наносять шкоду державі. Другим великим напрямком нашої команди буде захист українського виробника. Саме наш виробник має почуватися якнайкраще на теренах нашої землі. Ми маємо бути господарями в Україні, а не слугами, які стають на коліна перед усім світом.

За словами депутата Рівненської обласної ради, кандидата наук з державного управління Олександра Корнійчука, йому надзвичайно приємно бути в команді з такими потужними особистостями:

- На моє переконання політична команда «За майбутнє» - це найпотужніше об’єднання, яке здатне представити мешканців Рівненщини у радах усіх рівнів. Ми не йдемо на вибори, щоб спробувати щось зробити. Ми уже щодня на своїх робочих місцях робимо усе можливе, щоб наша країна процвітала. Серед нас є медики та освітяни, працівники соціальної сфери та культури, учасники АТО і волонтери.

На мою думку, проведення загальних зборів на стадіоні «Мототрек» є символічною річчю. Адже багато років цей стадіон збирає тисячі вболівальників найулюбленішого у місті виду спорту – спідвею. Коли тисячі мешканців рівненського краю приїздять, щоб підтримати своїх улюблених спортсменів, гонщики знають, що потрібно викластися на усі 100%. Так само буде і в нас. Кожен із нас уже від завтра поїде зустрічатися з людьми та робитиме усе для того, щоб не підвести свого виборця.



Доєднався до команди «За майбутнє» керівник аграрних підприємств, науковець Віктор Щербачук, який став кандидатом до Рівненської обласної ради:

- Я вирішив балотуватися лише з однієї причини. Нас аграріїв уже дістали ті люди, що приходять до влади. Вони обіцяють одне, а роблять зовсім інше. Таке враження, що вони не розуміють простих істин: майбутнє України в розвитку аграрного сектору та фермерських господарств. Колись фермери були господарями на своїй землі та заробляли стільки коштів, що їх можна було вкладати у розвиток та виробництво. Вистачало й на покращення інфраструктури в селах, ремонти доріг та будинків культури. Однак зараз все інакше. Над фермерами почали знущатися так, як ніколи раніше. Нас прижали до стіни та забирають майже усе зароблене. Тепер взяти гроші, щоб вкласти їх у модернізацію виробництва, ніде. Наш аграрний сектор зараз тримається лише на господарях, які люблять свою справу та поважають землю. Оскільки я поділяю позиції партії «За майбутнє» в розвитку України, то вірю, що ця команда нас не підведе.

Підполковник медичної служби, хірург Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни Тарас Скрига переконує, що він за майбутнє без війни:

- Маю честь бути частиною команди, яка балотуватиметься до обласної ради. Ми йдемо, щоб змінити на краще Рівненщину та всю Україну. Ми за майбутнє без війни, без бідності та без відчуття меншовартості в світі. Нашу команду об’єднують ідеї національного й економічного відродження. Доступної освіти та медицини для кожного громадянина.

Особливо тепло партійці вітали міського голову Рівного Володимира Хомка, який впевнений у перемозі партії «За майбутнє» на цих виборах:

- У нашій політичній силі зібрались непрості люди. Люди, які уже чогось досягли у своєму житті. Всі вони самодостатні. Їх об’єднує лише одне – небайдужість до долі України. Тому я не сумніваюся, що на виборах ми отримаємо гучну перемогу як в області, так і в місті Рівному. Впевнений, що наші прості лозунги не залишать нікого байдужим. Йдеться про традиційну сім’ю та незалежну європейську Україну.

Наступним міським головою Рівного політична сила «За майбутнє» бачить нардепа двох скликань Юрія Вознюка:

- Я є першим офіційно зареєстрованим кандидатом на посаду міського голови. І це неспроста. Адже вважаю, що світ та майбутнє належить першим. Після виборів 25 жовтня «За майбутнє» створить потужну асоціацію голів місцевого самоврядування Рівненщини, у якій будуть представлені всі керівники громад, яких підтримало «За майбутнє». Мене постійно питають про те, чому я в цій політичній партії. Однак відповідь дуже проста. По-перше, ця партія не роз’єднує українців, а навпаки об’єднує. Тут немає якихось маргінальних випадів у бік церкви. У нас все базується на економічному прагматизмі. Для нас важливо, щоб в країні економіка була на першому місці. Якщо у нас будуть гарно наповнюватися бюджети, то будуть кошти для будівництва доріг та стадіонів. По-друге, мені подобаються люди, яких об’єднала ця партія. Усі кандидати, які будуть балотуватися у міські, районні та обласну раду, вже відбулися. Це люди з досвідом. Мені дуже приємно, що Володимир Хомко мене публічно підтримує та під першим номером йде піч-о-пліч у нашій команді до Рівненської міської ради.

Я й сам людина з високим рівнем відповідальності. Для мене важливо дотримуватися своїх обіцянок. До слова, за сім років мого депутатська у Верховній Раді мій округ увійшов в п’ятірку найкращих в Україні по залученню ресурсів до територіальної громади. Те ж саме на посаді міського голови я буду робити й для Рівного. Крім міського бюджету, старатимусь залучати сюди фінанси з Києва. Я знаю те, як відкривати двері високих кабінетів та переконувати міністрів.


Відомі рівненські спортсмени уже підтримали Юрія Вознюка, як кандидата на посаду міського голови Рівного. Зокрема, чемпіонка Європи та світу з плавання Анна Хлістунова упевнена, що це саме та людина, яка працюватиме над розвитком нашого обласного центру:

- Колись я з гордістю представляла Рівне та нашу країну на європейському та світовому рівні. Тепер я з гордістю переставляю партію «За майбутнє». Оскільки я мама чотирьох дітей, то зроблю все для того, щоб їхнє майбутнє було щасливим. Від всього серця бажаю перемоги Юрію Вознюку. Ми допоможемо йому зробити Рівне процвітаючим.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також