Командувач подякував ветеранам та підлеглим за самовіддане служіння Україні

1494 1

Ми у соцмережах:

Командувач подякував ветеранам та підлеглим за самовіддане служіння Україні

Напередодні річниці створення оперативного командуванні «Захід» командувач - генерал-лейтенант Олександр Павлюк у Рівному привітав та подякував особовому складу за самовіддане служіння Україні.

- Військові частини та установи, підпорядковані оперативному командуванню, довели свою спроможність гідно виконувати покладені на них бойові завдання. Я пишаюся тим, що маю честь висловити слова щирої вдячності усім військовослужбовцям за героїзм і мужність, самопожертву і звитягу. Окремі слова вдячності ветеранам 13 армійського корпуса. Доки у нас в серці Україна - ми непереможні! Доки ми віримо в перемогу - нас не здолати! - зазначив генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

За високий професіоналізм та сумлінне виконання обов'язків військовослужбовці та працівники оперативного командування «Захід» були відзначені державними нагородами, грамотами та черговими військовими званнями.

- Присутні на урочистостях хвилиною мовчання вшанували пам’ять побратимів, які загинули під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО/ООС на сході України, - повідомив начальник прес-центру управління оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також