Командувач Сухопутних військ нагородив військових на передовій

809 0

Ми у соцмережах:

Командувач Сухопутних військ нагородив військових на передовій

Генерал-лейтенант Олександр Сирський привітав із прийдешніми святами військовослужбовців, які виконують бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил та особисто вручив їм заслужені бойові нагороди.

Відзнаки та цінні подарунки отримали представники п’яти окремих механізованих бригад та мотопіхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, що тримають оборону в районі Світлодарська, Авдіївки, Пісків, Золотого, Волновахи та інших населених пунктів. Багатьох героїв командувач нагородив безпосередньо на бойових позиціях взводних опорних пунктів, де вони щодня несуть свою важку та смертельно небезпечну службу.

- Питання Незалежності України та її подальше майбутнє вирішується тут – на передовій. Тому, насамперед, хочу подякувати кожному військовослужбовцю, який зараз виконує завдання в районі бойових дій за мужність та самовідданість. Вітаю усіх Вас з прийдешніми святами і бажаю, щоб кожен з Вас цілим та неушкодженим повернувся до рідної домівки, - звернувся до захисників України генерал-лейтенант Олександр Сирський.

За повідомленням Служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗС України.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також