Компанія Бабата викупила руїни спорткомплексу

11603 0

Ми у соцмережах:

Компанія Бабата викупила руїни спорткомплексу

Багато років нікому не було діла до руїн недобудованого спортивного комплексу на вулиці Бандери у Рівному. Однак нещодавно одна з рівненських компаній викупила недобудову і заявила права на землю під нею.

Компанія «Львів-Інно­вацбуд», зареєстрована на вул.Київській у Рівному, звернулася до міської ради з проханням надати в оренду земельну ділянку площею 0,83 гектара. Керівником компанії значиться Людмила Логін, засновником — Олександр Бабат.

У проєкті рішення вказано, що попередня компанія «СБН-Інтернешнл», яка орендувала тут землю, збанкрутувала. Тож новий власник нерухомості майже гектар землі просить надати в оренду на 49 років з новим цільовим призначенням — для будівництва багатоповерхівки з об’єктами торгово-ринкової та розважальної інфраструктури. Наразі невідомо, коли це рішення винесуть на сесію Рівненської міської ради.

Мар’ян Года, партія «За майбутнє»:

У цьому районі планується багато будівництв, тому немає ніяких застережень щодо цього проєкту. Адже навпроти вже стоять 9-поверхові житлові будинки. Уже були випадки, коли купували старі занедбані об’єкти і їх перебудовували.

Святослав Стельмащук, депутат з партії «Рівне Разом»:

Це будівництво заморожено ще з 90-х років. Усім зрозуміло, що там у Рівному ніхто спорткомплексу не будуватиме. В нас уже будують новий спортивний комплекс на вулиці Макарова. Його цілком вистачить. Тому цілком нормально, що було придбано незавершене будівництво, на місці якого планують побудувати новий об’єкт.

Згідно з генеральним планом і зонуванням міста, земельна ділянка знаходиться у зоні «Ж-4», де дозволено зведення багатоповерхових будинків. Звісно, що будувати мають з дотриманням усіх будівельних норм та благоустроєм цієї території. Зараз в усіх, хто бачить це місце, виникає занепокоєння. Не може в місті стояти закинутим такий великий об’єкт. Адже це небезпечно.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також