Кому дозволили у Костополі відмовитися від централізованого теплопостачання

2228 0

Ми у соцмережах:

Кому дозволили у Костополі відмовитися від  централізованого теплопостачання

Новоутворена комісія для розгляду питань про відключення споживачів Костополя від систем централізованого опалення на своєму засіданні 21 липня розглянула 67 заяв мешканців, які хочуть відмовитися від цієї послуги. За результатами відкритого голосування 30-ти заявникам надали такий дозвіл, 25-ти – відмовили, 12 заяв перенесли на наступне засідання комісії.

Як повідомив начальник відділу житлово-комунального господарства та комунальної власності Костопільської міськради Дмитро Гаврилюк, відмови здебільшого пов’язані з тим, що від’єднання окремих споживачів від централізованої мережі може призвести до розбалансування системи. Водночас якщо у будинку половина чи більше половини квартир перейшли на автономне теплопостачання, власникам інших квартир такий дозвіл теж дадуть.

Упродовж десяти днів всім заявникам буде надіслано витяг з протоколу та прийняте рішення.

Для всестороннього аналізу кожної такої заяви на кожне засідання комісії запрошуватимуть голів ОСББ та представників комунальних підприємств, які забезпечують утримання багатоквартирних будинків у належному стані, повідомляє Костопільська міська рада. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також