Кому корисно вживати гарбузову олію

1410 0

Ми у соцмережах:

Кому корисно вживати гарбузову олію

За результатами досліджень вчені виявили багато корисних властивостей гарбузової олії, яка здатна зміцнити імунітет людини і навіть виступати як профілактика деяких захворювань.

Гарбузова олія здатна поліпшити настрій людини, адже вона впливає на вироблення цілого спектра гормонів. Серед них є два, які відповідають за настрій: ендорфін і кортизол. Перший покращує його, інший погіршує. Гарбузова олія збільшує виробництво ендорфіну і зменшує виділення кортизолу.

Ще одна корисна властивість цього продукту — вплив на ріст волосся. Щоденне нанесення гарбузової олії на корені здатне збільшити ріст до 40%. Існують окремі дослідження, які підтверджують, що цей продукт здатний боротися з випадінням і слабкістю волосся.

Гарбузова олія корисна і для серця. Вона знижує рівень холестерину в крові, що позитивно позначається на всій серцево-судинній системі. Її можна застосовувати й для профілактики атеросклерозу. Олія гарбуза корисна і для чоловіків: вона здатна виконувати профілактичну функцію при захворюваннях передміхурової залози, а також прискорювати процес лікування вже наявних її хвороб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також