Комунальники вивозять сміття вже й з сіл

1230 0

Ми у соцмережах:

Комунальники вивозять сміття вже й з сіл

Комунальне підприємство «Костопількомунсервіс» у липні розпочало з Корчів’я проект зі збору побутових відходів у селах Костопільської громади, а у серпні поширило його ще на два села – Причепилівку та Велику Любашу.

Усередині липня сміттєві контейнери встановили у п’яти точках села Корчів’я з наміром забрати їх через дві доби і вивезти зібрані відходи на сміттєзвалище. Вивозити планували двічі на місяць. Попередньо сільський староста провів серед людей роз’яснювальну роботу про запровадження нової схеми вивезення побутових відходів. Так у Костопільській громаді розпочався пілотний проект зі збору побутових відходів у селах.

З 1 серпня «Костопількомунсервіс» встановив плату для мешканців села за вивезення сміття у розмірі, встановленому для приватного сектора в Костополі.

Як розповів керівник КП «Костопількомунсервіс» Ігор Онищук, після спостереження, як працює ця схема у Корчів’ї, сміттєві баки завезли також у Причепилівку та у Велику Любашу. Домовилися з мешканцями сіл, що у Корчів’ї та Великій Любаші ставлять стаціонарно по три сміттєві баки, у Причепилівці – один. Після їх наповнення староста повідомляє у «Костопількомунсервіс» - і сміття забирають і вивозять у міру накопичення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також