Кондрачук заявив про готовність «простягнути руку» Ковалю, той відповів

1962 0

Ми у соцмережах:

Кондрачук заявив про готовність «простягнути руку» Ковалю, той відповів

У новообраного голови Рівненської обласної ради представника «Європейської Солідарності» Сергія Кондрачука поцікавилися, чи готовий він співпрацювати з представником політичної сили «Слуга народу» головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем.

 Про це пише Суспільне.

-          Я зараз готовий бути першим, хто протягує руку співпраці діючому голові ОДА. Навіть після того, коли у Рівненському районі головою обрали представника "ЄС", навіть після того, коли у Сарненському районі головою обрали представника "ЄС", я готовий бути першим, хто простягне руку співпраці на благо мешканців Рівненщини. Чи готовий Віталій Станіславович, будучи представником Зеленського на Рівненщині, взяти цю руку – це його справа. Хоча ментально, зрозуміло, зі "слугами" у нас нічого спільного, - відповів Сергій Кондрачук.

На таку пропозицію Віталій Коваль відповів таке:

-          Сергій Кондрачук суперечить сам собі (говорить з посмішкою, - авт). Каже, що мені "протягує руку", та разом з тим декларує, що "не має нічого спільного". Та попри цю нелогічність та його бажання грати у велику політику на місцевому рівні, скажу наступне. Як голова ОДА я майже рік пропрацював в опозиції. В місцевих радах не було жодного представника президентської партії. Я завжди казав – хоча б один депутат – це вже перемога, а нині наші фракції в радах чималі. Працював і працюю з усіма депутатами, незалежно від партійної приналежності. Переконаний – на місцях не партійні гасла і прапори вирішують питання життєдіяльності громад, проблеми доріг і багатоквартирних будинків, шкіл і лікарень. Конструктивна позиція, ефективні рішення, готовність працювати, політична незаангажованність – ось що важливе. Готовність об'єднуватися не навколо посад, а задля розвитку краю. І використовувати свій мандат довіри не для майбутніх політичних перегонів, а для виконання обіцянок перед виборцями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також