Кондрачуку довелося виправдовуватися через внутрішню переписку «ЄС»

1796 0

Ми у соцмережах:

Кондрачуку довелося виправдовуватися через внутрішню переписку «ЄС»

У вівторок, 15 лютого, обласні депутати збиралися на сесію.

 Головне питання – виділення грошей для ремонту в приміщеннях, де функціонуватиме територіальна оборона.

Перед засіданням в мережі поширили розпорядження керівникам територіальних організацій «Європейської Солідарності». В ньому говориться, що усі фракції «ЄС» в радах місцевого рівня мають не допустити ухвалення звернення до керівництва держави про територіальну оборону, яке підготувала «Слуга Народу».

Як результат, більше двох годин політичних сварок на сесії Рівненської облради між депутатами «ЄС» та «Слугою Народу» відбувалося саме через ці звернення.

«Слуга Народу» звинуватила «ЄС» в саботажі формування територіальної оборони в області, бо їхні політичні противники робили усе, щоб звернення партії про згуртованість перед можливою загрозою вторгнення не було підтримано.


Голова Рівненської облради Сергій Кондрачук, якого підтримує «ЄС», сказав, що блокувати створення територіальної оборони ніхто їм не наказував:  

- В Інтернеті є якийсь лист. Однак в цьому листі чітко йдеться, якщо «Слуги Народу» подаватимуть своє звернення, то дати на нього альтернативне. Мова йшла виключно про політичні звернення. Під час сесії у залі ради 100 разів звучало, що ці політичні звернення не грають ніякої ролі та їх ніхто у Києві не читає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також