Консерви з Рівненщини їдять у 20 країнах світу

3687 0

Ми у соцмережах:

Консерви з Рівненщини їдять у 20 країнах світу

Заступник голови Рівненської ОДА Оександр Кохан здійснив робочу поїздку на підприємство «Щедра нива». Компанія, відома своєю якісною консервованою продукцією, продовжує розвиватися попри складні часи.

«Щедра нива» не лише забезпечує продукцією український ринок, а й експортує до понад 20 країн світу. Підтримує і економіку країни: торік компанія перерахувала до бюджету понад 25 млн грн та увійшла до ТОП-25 кращих платників податків Рівненщини, - розповів Олександр Кохан.

Підприємство постійно інвестує у модернізацію виробництва, зокрема, у придбання нової сільськогосподарської техніки ????та енергоефективного обладнання. «Щедра Нива» також відповідальний роботодавець – середня зарплата на підприємстві становить 19 тисяч гривень, а для заохочення працівників до ефективної роботи впроваджена система преміювання.

Нині «Щедра нива» долучилася до урядового проєкту Національний кешбек. Там, хто купує продукцію компанії,  повертатимуть 10% її вартості на спеціальні банківські картки, повідомляє РівнеОВА.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також