Консервована риба корисніша, ніж заморожена

6 0

Ми у соцмережах:

Консервована риба корисніша, ніж заморожена

Рибні консерви, включаючи лосось, сардини, скумбрію та анчоуси — це чудове джерело Омега-3 жирних кислот, які допомагають захистити від серцевих захворювань, підвищуючи рівень корисного холестерину. А їхня протизапальна властивість допомагає хворим на остеоартроз.

Навіть заморожена риба, яка є менш дорогим варіантом, ніж свіжа, не зберігає свої якості так довго, як рибні консерви. Тому рибні консерви є надійним, насиченим поживними речовинами протеїном для тих, хто має обмежений доступ до свіжих продуктів.

Рибні консерви, такі як тунець, лосось, форель і сардини,— це природне джерело кальцію і вітаміну D, які працюють у тандемі для підтримки здоров’я кісток.

Загалом, кажуть лікарі, рибні консерви дають нашому організму не лише цінні мікроелементи. Вони також є доступним джерелом білка. А ще в них багато заліза, йоду, кальцію, фосфору, калію. Однак краще обирати рибу у власному соку, а не в олії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також