Конструктори LEGO: як обрати найкращий подарунок

1180 0

Ми у соцмережах:

Конструктори LEGO: як обрати найкращий подарунок

Конструктор LEGO — чудовий подарунок для дитини будь-якої статі та віку. На що звернути увагу, вибираючи набір для моделювання, розповідають експерти інтернет-магазину «Будинок іграшок».

Данський бренд LEGO — знаменита торгова марка, яка понад 85 років випускає популярні в усьому світі конструктори. Оскільки компанія створює набори різної тематики та складності, при виборі подарунка варто враховувати вік, стать та інтереси малюка.

Для наймолодших

Крихіткам від 1,5 років підійдуть набори з лінійки «Дупло», створені спеціально для будівельників-початківців. Їх відмінна риса — великі кубики, які малюк не зможе випадково проковтнути.

Маленьким архітекторам від 4 років сподобаються комплекти з серії «Джуніорс» і «Класик» з простими та зрозумілими моделями з базових кубиків «Лего». Його елементи сумісні з іншими наборами. Завдяки цим серіям малюк швидко освоїть основи лего-конструювання.

Для хлопчиків і дівчаток

У 4–5 років у хлопчиків і дівчаток з'являються окремі інтереси. Хлопчиків цікавлять героїчні битви, погоні та переслідування, які можна розіграти з наборами з серій «Зоряні війни», «Ніндзяго», «Супергерої» або «Сіті Поліція». Юним модницям і принцесам сподобаються конструктори «Подружки», «Ельфи» і «Принцеси Діснею». Хороший варіант для подарунка дівчинці — набір «Карета Попелюшки» з серії Juniors. Є у LEGO й універсальні набори: конструктори «Сіті», «Гаррі Поттер» і «Архітектура» підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток.

Якщо ваша дитина цікавиться конструюванням, набір від «Лего» — відмінний подарунок, який захоплює надовго. Серед різноманіття моделей за тематикою та кількістю елементів кожен підбере підхожий комплект. Нехай малюк грає із задоволенням!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також