Контрабандист з Рівного продавав наркотики з Англії та з інших країн

2065 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Оперативники управління Служби безпеки в Рівненській області викритили 21-річного рівнянина, який налагодив механізм систематичного, контрабандного постачання в Україну особливо небезпечних наркотичних засобів, які замовляв у країнах Європи, використовуючи мережу інтернет.

Наркотики поставлялись в Україну з приховуванням від митного контролю у міжнародних поштових відправленнях, в яких маскувались. Задокументовано два епізоди протиправної діяльності, встановлено, що наркотичні засоби надходили на замовлення рівнянина з Королівства Нідерландів і Великої Британії та Північної Ірландії.

Під час обшуку, проведеного на підставі дозволу слідчого судді, в помешканні зловмисника виявлена та вилучена інформація щодо замовлення останнім наркотичних засобів. Окрім того, у зловмисника знайшли та вилучили  наркотичні засоби, отримані ним в одному з поштових відділень міста Рівного.

Рівнянину оголошено про підозру у наркотичних засобів, вчиненій повторно, за попередньою змовою групою осіб.

На даний час слідчими органів безпеки проводяться слідчі дії у кримінальному провадженні. До суду внесені клопотання, погоджені із прокуратурою, про обрання підозрюваному запобіжного заходу -  цілодобового домашнього арешту, а також арешту майна останнього, яке є речовими доказами у кримінальному провадженні.

Зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, повідомляє  прес-служба прокуратури Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також