Контрольний матч: «Динамо» - «Верес» - 3:0

711 0

Ми у соцмережах:

Контрольний матч: «Динамо» - «Верес» - 3:0

У першій контрольній грі під керівництвом тренерського штабу Мірчі Луческу київське «Динамо» зустрілося з «Вересом».

Гра відбулася на клубній базі «Динамо» у Віті-Литовській. Динамівці почали зустріч активно, і вже на шостій хвилині рахунок був відкрито. Після пасу Лєднєва з правого флангу Супряга завдав удару з близької відстані з гострого кута. Когут відбив м'яч перед собою, а на добиванні вдало зіграв Дуелунд.

На 16-й хвилині динамівці забили другий м'яч. Шепелєв закинув м'яч на центрфорварда з половини поля динамівців. Голкіпер «Вереса» пішов на перехоплення, проте проскочив повз м'яч, і Супряга завів сферу у порожні ворота. 
«Біло-сині» повністю домінували на полі. Все, чим вдалося до перерви відповісти гостям – напівмомент після навісу зі штрафного, дальній неточний удар і кілька небезпечних атак. До кінця першого тайму рахунок на табло більше не змінювався - 2:0 на користь «Динамо».У перерві Мірча Луческу замінив більшу частину стартового складу. Малюнок гри не змінився – динамівці більше контролювали м'яч, частіше атакували. На стартових хвилинах тайму суперники не за правилами зупинили прорив Цитаішвілі поблизу штрафного майданчика. Стандарт взявся виконувати де Пена, але з його ударом у ближній кут воротар упорався.

Однак уже за кілька хвилин у ворота «Вереса» влетів третій гол. Сидорчук віддав врозріз на Цитаішвілі, той навісив у центр штрафного майданчика, куди набіг де Пена і головою переправив м'яч у сітку.

У середині тайму в складі «біло-синіх» відбулося ще кілька замін. «Динамо» продовжувало володіти ініціативою і контролювати м'яч, атакуючи широко і різноманітно. Хороший шанс оформити дубль мав де Пена, який бив напевно після перехоплення і передачі Соля, однак гравець «Вереса» вибив м'яч із порожніх воріт. Виходив на побачення з голкіпером Вантух, проте не реалізував цей момент.

Динамівці могли вигравати з ще більшим рахунком, але і без того завершили гру з розгромним рахунком - 3:0.

Веб-сайт ФК "Динамо Київ"

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також