«Контролюючі органи і скарги шахраїв на підприємців — звичайна форма корупції та гібридної війни в Україні»

1188 0

Ми у соцмережах:

Анатолій Місяченко

Раніше, за часів Сталіна, у Радянському Союзі багато невинних людей було знищено, бо в анонімних скаргах і доносах їх оббріхували моральні потвори й шахраї.

Але потім останні також опинялися там, де були їхні жертви, — на довгі роки і без права листування. Україна поки що не може позбавити психічно хворих у задоволенні писати скарги на сусіда. Бо не вистачає грошей на медицину. Але з шахраями боротися цілком можливо.

Аби новостворену інспекцію архітектурно-будівельного контролю в обласному центрі не використовували для шахрайських атак і там не заводилися корупційні щурі, як раніше, до її роботи бажано було б ширше залучати громадськість і своєчасно виявляти пройдисвітів. Тоді, можливо, не було б таких випадків, як це сталося з приміщенням візочної в ОСББ «Небесна сотня, 24». Тут за участі попередньої влади візочна опинилася у приватній власності підприємства під назвою «Агротранс», яке займається продажем нерухомості. Тому зараз візочна не може використовуватися за своїм прямим призначенням. Бо її вхід зі сходами і сараєм під ними виведено на центральний фасад.

Але якщо повернути у власність ОСББ його нерухоме майно, то люди, коли відключають ліфт, можливо, й не носили б візочки та труни на спині по сходах на 14-й поверх. А шахраїв, корупції та елементів гібридної війни стало б трохи менше. І місто було б чистішим, і шахрайських скарг стане менше.

Анатолій МІСЯЧЕНКО, голова Економічної спілки підприємців Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також