Концерт класичної музики від французького квартету пролунає у Рівному

1180 0

Ми у соцмережах:

Концерт класичної музики від французького квартету пролунає у Рівному

«Французька весна» у Рівному продовжується! Альянс Франсез міста Рівне та Зал камерної та органної музики щиро запрошує на неймовірний концерт класичної музики від французьких музикантів світового рівня.

Квартет MÖBIUS і композитор П’єр ТІЛЛУА склали коктейльну програму, де зустрінуться тонкий гумор та серйозність, дух святкувань минулого та сьогодення, бажання танцювати та співати, коротше кажучи, бажання сколихнути публіку, щоб заново навчитися жити разом, сміятися, плакати, танцювати, жити в моменті. Напередодні 14 липня, найбільшого світкування Франції, ми запрошуємо на музичну інтерпретацію знаменитого республіканського триптиху: Свобода, Рівність, Братство!

Квартет MÖBIUS виник як результат музичного союзу студентів Conservatorium Brussels в Брюсселі та Національної консерваторії Парижу у Франції. Після майстерного виконання його твору K.613 у м. Коньяк у Франції, всесвітньо відомий композитор П’єр Тіллуа часто запрошує квартет до співпраці.

 

Якщо П'єр Тіллуа береться за якийсь проект, то це завжди показник високої якості і гарантія неймовірних музичних вражень! Рівне має екслюзивну змогу почути, що ж він приготував на цей раз. П'єр є фіналістом багатьох міжнародних конкурсів та єдиним європейським переможцем дуже престижного Rockefeller Foundation в Нью-Йорку. Також він заснував kHáOs / e- collectif, є членом-засновником TRIO TALISMAN, художнім керівником асоціації XANADU, директором різних фестивалів та вже більше 15 років дуже високо цінується на міжнародному рівні.

 

Це те, що не можна пропустити! До зустрічі! Квитки у касі органного залу та онлайн: https://ticketclub.com.ua/eventsession/12871/

Зустріч концерту: https://www.facebook.com/events/126101369582829

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також