Концерти українських виконавців у Німеччині: заходи з атмосферою тепла та єдності

142 0

Ми у соцмережах:

Концерти українських виконавців у Німеччині: заходи з атмосферою тепла та єдності

Сьогодні багато українців отримали прихисток у різних країнах світу. Разом із людьми поширюється також культура держави. Усе більше країн відкривають свої сцени для артистів з України. Музиканти пропонують якісну, душевну музику, яка підкорює як земляків, так і іноземців.

Сьогодні багато українців отримали прихисток у різних країнах світу. Разом із людьми поширюється також культура держави. Усе більше країн відкривають свої сцени для артистів з України. Музиканти пропонують якісну, душевну музику, яка підкорює як земляків, так і іноземців. Це чудова можливість для тих, хто опинився далеко від дому, відчути себе знову в колі однодумців, а для європейців — познайомитися ближче з культурою та традиціями, що знаходять відображення у творчості артистів. Хочете приємно провести час, насолодитися чудовою музикою та теплою атмосферою? Квитки на концерти українських виконавців у Німеччині можна знайти тут: https://www.kontramarka.de/ua/ukrainian-artists/. Сервіс пропонує великий вибір різноманітних заходів за вигідними цінами.

Які українські артисти виступають у Німеччині

На сценах Берліну, Гамбурга, Кельну, Мюнхену та інших міст можна побачити багато різноманітних виконавців. Німеччину відвідують із турами, концертами, шоу-програмами як старожили музичної індустрії, так і молоді артисти України. Сьогодні для них важливо не тільки поділитися своєю творчістю, а й бути голосом рідної країни в ці важки часи. За останні роки на німецьких концертних майданчиках виступили такі українські виконавці, як-от:

  • «Бумбокс»;
  • Antytila;
  • «Нерви»;
  • «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»;
  • «Воплі Відоплясова»;
  • The HARDKISS;
  • Олег Вінник тощо.

Серед концертів артистів, які створюють музику в різноманітних жанрах, ви обов’язково знайдете для себе культурну подію до душі.

Які заходи відбудуться у 2024 р.

У другій половині цього року в Німеччині також заплановані виступи кількох артистів. У двох містах відбудуться концерти однієї з виконавиць відомої пісні «Teresa & Maria», фіналістки «Євробачення-2024» Alyona Alyona, яка вирізняється унікальним стилем та самобутністю.

Також із виступами відвідає Берлін та Гамбург молодий, проте дуже харизматичний співак відомий під псевдонімом YAKTAK. Попри свій юний вік, виконавець впевнено підкорює музичні чарти та серця прихильників. Живе звучання його ніжних та ліричних пісень зігріє вашу душу. Купити квитки на концерт ЯкТак можна тут: https://www.kontramarka.de/ua/tour/yaktak/.

Як не пропустити виступ улюбленого артиста

Якщо ви є палким прихильником української музики, очікуйте на нові концерти в Німеччині. Адже виконавці часто відвідують країну з новими програмами. Аби завжди бути в курсі культурних подій та не пропустити виступ улюбленої групи чи співака, слідкуйте за афішею актуальних заходів на Kontramarka.de. На сайті регулярно оновлюється інформація про заплановані концерти, а також пропонуються квитки на найкращі місця, їх можна придбати завчасно.

Для українських артистів важливою є не тільки музика, а й можливість допомогти землякам, які страждають від війни. Більшість музикантів віддають частину зібраних коштів від придбаних квитків на благодійність. Це відмінна можливість приємно провести час та долучитися до зборів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також