Копита Хахльова, брудна білизна та Босфор

2464 0

Ми у соцмережах:

Копита Хахльова, брудна білизна та Босфор

Уже завтра у кіосках шукайте свіжий випуск газети «Рівне вечірнє». На першій сторінці – про перейменований «Верес» та чим Олексій Хахльов нагадує відомого махінатора Остапа Бендера.

Ми розкажемо, чим кишить вода Басового Кута, чому в обласній лікарні, за твердженням чиновників, чистіша білизна, аніж у міській, та коли пацієнтам обласних медзакладів виставлятимуть офіційні рахунки за обстеження чи лікування.

Ви дізнаєтеся, чому через львівську фірму Службі автомобільних доріг Рівненської області заблокували рахунки та що робитиме військо територіальної оборони, яке сформують в області з резервістів.

Ми розкажемо, чому Останні дзвоники у школах будуть короткими, якої допомоги потребують батьки школярки, що випала з сьомого поверху, та про онкохвору медсестру, яка добивається від влади права на безкоштовне лікування.

У цьому номері читайте, чому пластикові вікна «душать» рівненських школярів, від якого «туману» зле мешканцям будинку на вулиці Чорновола у Рівному, чому рівняни не йдуть по «безкоштовні рецепти», для чого встановили фонтан на Лебединці та яке покращення у центрі Рівного хоче «Архімед».

Розповімо про підрядника, через якого діти надихалися фенолу, та про рівнян, які перепливатимуть Босфор, про цьогорічні «Музейні гостини», фестиваль «Тарас Бульба» та про ретротранспорт у Рівному.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також