Копійки рятують життя: волонтери збирають виведені з обігу гроші на ліки хворим дітям

2253 0

Ми у соцмережах:

Копійки рятують життя: волонтери збирають виведені з обігу гроші на ліки хворим дітям

Рівненські волонтери збирають виведені з обігу гроші на ліки хворим дітям

З 1 жовтня вилучаються з обігу монети номіналом 25 копійок, а також монети по 1 гривні та купюри до 2003 року випуску. Рівненські волонтери оголосили акцію "Копійки рятують життя". Вони закликають небайдужих пожертвувати 25-копійкові монети для онкохворих дітей.

- Вчора до нас завітало кілька рівнян зі своїми скарбами, які вони бажають пожертвувати для онкохворих діток. Найпершим пожертвував свої копійочки син нашої волонтерки зі Здолбунова Тимофій. Хлопчик лише цього року пішов у перший клас, а він вже маленький благодійник! Також до нас долучаються дві школи у Млинові, патрульна поліція Рівного, Домова служба, житловий комплекс "Spectrum" та волонтер в Новоград-Волинському, - повідомляє керівниця БФ "Скарбниця Надії" Мар'яна Ревва.

Волонтери запрошують всіх долучатись до акції по збору копійок. Кажуть, будуть вдячні й за монети у 10 і 50 копійок, хоча їх з обігу не вилучають.

 

- Станьте нашим волонтером. Поставте банки чи бокси, або будь-які місткості з оголошенням у вашому офісі, житловому комплексі, крамничці, аптеці, кав'ярні. Запросіть друзів, сусідів і родичів долучитись. Організуйте збір в школі. Розішліть повідомлення у родинні чати про акцію. Ваш скарб безцінний, він може врятувати життя! - кажуть волонтери.

Приносити копійки можна на офіс Рівне, вул. Данила Галицького 19, офіс 519 (колишній радіозавод). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також