Корчанин за спеціальними технологіями вирощував у власній хаті марихуану

1662 0

Ми у соцмережах:

Корчанин за спеціальними технологіями вирощував у власній хаті марихуану

Оперативники управління протидії наркозлочинності затримали 26-річного жителя Корця, який вирощував «елітну» марихуану в спеціально обладнаній кімнаті власного будинку та продавав її.

Учора, 21 серпня, зловмисника викрили при черговому збуті марихуани. Оцінював порцію корчанин у 800 гривень.

Під час санкціонованого обшуку у будинку чоловіка поліцейські виявили обладнану кімнату, в якій він вирощував елітні сорти гідропонічним способом. Рослини були у горщиках з спеціальною речовиною, під відповідним освітленням і регулятором температури, що дозволяло швидше отримати урожай.

Поліцейські вилучили гідропонічне обладнання, близько десяти рослин, пристрої для куріння та 50 грамів марихуани, вартість якої на чорному ринку перевищує 10 тисяч гривень. 

Раніше судимий за наркозлочини зловмисник у будинку проживав із хворою бабусею, яка і не здогадувалася про незаконну діяльність внука. 

«За фактами збуту та незаконного зберігання наркотиків тривають досудові розслідування за частиною 2 статті 307 та частиною 1  статті 309 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник УПН ГУНП в Рівненській області Вадим Нагорний. — Слідчі затримали чоловіка, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  

За скоєне наркозбувачу загрожує від шести до десяти років за ґратами з конфіскацією майна, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також