Корейські транспортні засоби як альтернатива авто із США

391 0

Ми у соцмережах:

Корейські транспортні засоби як альтернатива авто із США

Автомобілі з Кореї, зокрема від виробників, таких як Hyundai, Kia і Genesis, завоювали популярність на світовому ринку завдяки високій якості, технологіям та конкурентним цінам. 

Останнім часом ці машини мають високий попит, вони цікавлять покупців зі всього світу. І це не дивно, адже замовити авто з Кореї під ключ варто заради деяких важливих особливостей. 

Переваги корейського автопрому

Корейські бренди майже зрівнялися за рівнем престижу з європейськими або з японськими конкурентами, що пояснюється об’єктивними чинниками:

  • відмінний стан вживаних автомобілів завдяки високоякісному пальному по всій країні, якості доріг та вчасному ТО;

  • надійна та якісна збірка відповідно до високих стандартів виробництва;

  • технологічні новинки у виробництві, де кожен етап дбайливо перевіряється;

  • багата комплектація у базових моделей з кращим обладнанням та високою якістю дизайну;

  • довготривала гарантія, адже кожен автомобіль має повне страхування, в якому відображаються всі пошкодження та проведені ремонтні роботи.

Запчастини та обслуговування можуть бути дещо дорожчими порівняно з іншими марками. Але чи може вартість утримати істинного цінителя від купівлі лідера у світових рейтингах по надійності та інноваційним технологіям?

KIA Carnival 2020 та 2021 років: близнюки-браття чи конкуренти

Дві моделі відносяться до великих сімейних автомобілів, де з комфортом можуть розміститися сім людей. За зовнішнім виглядом деякі автолюбителі називають KIA Carnival 2020 більш елегантною, з гладкими формами і бачать в моделі наступного року агресивні прояви, але це, скоріше, індивідуальне сприйняття. Зовні дві машини дуже схожі, і можна сказати, що оболонка однакова, а головні відмінності всередині. 

У салоні вже можна побачити різницю між цими моделями. Сидіння комфортні та привабливі, регулюються по розташуванню у різні сторони, зі зміною положення спинки, та появою подушки під ноги. Але вже в цих деталях проявляється особливість – в KIA Carnival 2021, окрім механічного способу, застосовується і електричний.

Багажник в цій моделі теж дарує більше комфорту, адже для закриття є функція виконання такої дії, не торкаючись машини. Вона це робить автоматично, коли людина з ключем відходить на відстань 5 метрів, і самостійно блокує всі двері. Щодо відкриття дверей, то кнопка у водія, залежно від моделі, розташовується в різних місцях. У KIA Carnival 2020 вона зверху, праворуч від водія, і це дійсно комфортно. А от в наступній моделі виробник вирішив змістити її вниз і лівіше (всі 4 кнопки біля коліна водія – незвично і не зовсім практично).

Панель приладів відрізняється найбільше. Якщо потрібен великий кольоровий монітор, сенсорні кнопки з цифровим управлінням, то все це можна знайти у моделі 2021 року. Навіть руль в ній електричний, а це гарантує легкість і свободу. Гідропідсилювач у моделі 2020 здається важким і незвичним. 

Під капотом однакові двигуни, але вони в різних корпусах: у 2020 році вибрали поставити чавунний блок і ланцюг, а вже у 2021 – алюміній і ремінний привід. Це, можливо, всі відмінності цих моделей, бо головні функції не розрізняються, і рівень безпеки однаково високий. 

Важливі інноваційні можливості двох моделей

Виробник відповідально й дуже прискіпливо ставиться до наповнення своїх машин технічними новинками. І якщо якась деталь практична, то вона залишається на декілька моделей без змін. Серед таких виділяють:

  • круїз-контроль;

  • смарт-ключ;

  • датчики виявлення паркування;

  • система контролю стійкості.

Ці важливі функції притаманні двом моделям. Отже, комплектація та інтер'єр не дуже відрізняються, і тому вибір треба робити за внутрішнім бажанням, за відчуттям, що це мій автомобіль – комфортний, безпечний, красивий.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також