Корисні поради: коротко і просто

341 0

Ми у соцмережах:

Корисні поради: коротко і просто

У кожного є свої маленькі секрети, як вирішити маленькі проблеми, що виникають у повсякденного житті. Ось — деякі.

Туфлі тіснуваті

Якщо взуття шкіряне, його досить легко розносити. Для цього одягаємо шкарпетки, на них — туфлі, а після дуємо феном на взуття, особливо ретельно в тих ділянках, де ви відчуваєте тісноту для ноги.

Ковтунці на одязі

Щоб позбутися не дуже естетичних ковтунців вовни, що надають одягу неохайного вигляду, можна скористатися звичайною пемзою.

Мало вішалок

Ваш гардероб не може вмістити весь одяг? Візьміть гачки, на яких зазвичай у ванній розвішують рушники, і прикріпіть їх на внутрішній стінці. Тепер ви можете повісити на них сумки, ридикюлі, звільнивши місце для інших речей.

Червоне вино — білим

Якщо на столі є обидва види вина, не страшно, якщо ви проллєте на себе червоне. Швиденько беріть біле вино і полийте ним місце, куди попало червоне вино. З таким «подвійним поливом» ваш одяг відпереться легше.

Фарбуємо ключики

У вас на зв’язці занадто багато ключів. До того ж деякі з них схожі один на одного — як знайти той, що підходить до певних дверей? Просто пофарбувати кожен з ключів у певний колір.

Магнітна дошка

Втрачаєте дрібниці? Особливо такі, як пінцет або шпильки? Прекрасне місце для їхнього зберігання — магнітна дошка.

Плями від клею

Як правило, ПВА досить просто відпирається. Каучуковий видаляється бензином, а столярний — за допомогою 5-6-годинного замочування в теплій або холодній воді (не гарячій!).

Щоб виделки блищали

Покрийте дно каструлі фольгою, засипте по дві ложки солі й соди, помістіть туди ложки-виделки і додайте окропу. Кип’ятіть 15 хвилин. Така процедура видалить бруд навіть з рифлених ручок столових приборів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також