Користь бананів, що почорніли

2099 1

Ми у соцмережах:

Користь бананів, що почорніли

Які банани корисніші — свіжі, зелені або ж ті, що стали дуже м'якими і навіть почорніли? Справа в тому, що перестиглі банани відрізняються від звичайних і не повністю дозрілих не тільки своїми смаковими якостями. Вони впливають на організм зовсім по-іншому!

банани Коли банани стають м'якими і дуже стиглими, вони набагато солодші. Це відбувається тому, що складні вуглеводи і цукор поступово розщеплюються, розпадаються на більш просту сахарозу з плином часу. А значить, організму набагато легше їх засвоювати, цей продукт дуже корисний для травлення. У стиглих бананах набагато більше корисних вітамінів і різних мікроелементів — це також доведений ученими факт. Але ось що найдивніше: банани, які вже починають чорніти, — джерело неймовірно ефективної речовини, здатної боротися навіть з раковими клітинами! Коли банан дуже стиглий, всередині нього починає вироблятися потужний антиоксидант. Вживати стиглі і перестиглі банани дуже корисно для імунної системи, це допоможе організму швидше впоратися з будь-якою інфекцією і не підхопити нову.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також