Користь лікувального корму для собак

504 0

Ми у соцмережах:

Користь лікувального корму для собак

Лікувальне харчування для тварин — це спеціально розроблений продукт, здатний впливати на здоров'я чотирилапих друзів. Цей тип раціону створюється з урахуванням медичних потреб, тому зверніть увагу на корм для собак Royal Canin, який покращує самопочуття песиків. Дедалі більше власників домашніх улюбленців звертають увагу на переваги такої їжі, усвідомлюючи її потенціал як засобу боротьби з хворобами. 

Поліпшення здоров'я за допомогою спеціальних інгредієнтів

Лікувальне меню містить спеціально відібрані інгредієнти, які зміцнюють організм тварини. Антиоксиданти, корисні вітаміни та мінерали, якими доповнено корм для собак, підтримують імунну систему на високому рівні. Омега-3 й омега-6 жирні кислоти позитивно впливають на стан шерсті улюбленця. Вони запобігають появі проблем, пов'язаних зі шкірою.

Підтримання під час лікування захворювань і реабілітації

Особлива формула лікувального харчування розробляється з урахуванням конкретних потреб собаки за певних негараздів зі здоров'ям. Наприклад, спеціалізований корм для улюбленців із проблемами суглобів містить компоненти, що сприяють:

  1. відновленню хрящової тканини;
  2. зменшенню запалення.

Дієта для тварин із захворюваннями шлунково-кишкового тракту містить легкозасвоювані інгредієнти. Завдяки їм полегшується травлення та зменшується навантаження на шлунок і кишківник.

Збалансоване харчування

Лікувальна їжа забезпечує найкраще поєднання корисних речовин, необхідних для підтримання енергії домашнього улюбленця. Збалансований склад цього різновиду харчування допомагає:

  1. контролювати вагу;
  2. уникнути зайвого навантаження на суглоби;
  3. запобігти розвитку ожиріння.

 

Це особливо важливо для собак, схильних до подібних проблем.

Підтримання під час хронічних захворювань

Для собак із хронічними захворюваннями, такими як діабет, артрит або хвороби нирок, корисне харчування стає справжнім порятунком. Спеціально розроблені дієти допомагають контролювати рівень цукру в крові, зменшують запалення в суглобах, знижують навантаження на нирки. Завдяки цьому полегшується життя собаки та покращується його загальний стан. Лікувальний корм має спеціальні складники, які запобігають погіршенню стану здоров'я тварини. З урахуванням індивідуальних потреб і рекомендацій ветеринара такий тип харчування стає ефективним інструментом у підтриманні активності чотирилапого друга.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також