Користь від вивчення англійської та курси від онлайн-школи Friends Club

723 0

Ми у соцмережах:

Користь від вивчення англійської та курси від онлайн-школи Friends Club

У сучасному світі складно стати успішним, не знаючи англійської. Ця мова є міжнародною. Серед основних причин її вивчення студенти називають працевлаштування на високооплачувану посаду та подорожування. Самостійно освоїти англійську складно. Тому ті, хто прагнуть до знань та розвитку, обирають спеціальні заклади. Проте, сьогодні необов’язково їхати до школи. Успішно навчатись можна в режимі онлайн. Якщо ви хочете записатись на курси англійської мови онлайн, тоді обирайте Friends Club.

Навіщо вивчати англійську

Знання англійської мови дозволяє більш вільно та упевнено відчувати себе у сучасному суспільстві. Дає можливість влаштуватись на роботу у міжнародну компанію або вітчизняну престижну організацію. Знання англійської мови є показником того, що кандидат на посаду прагне до розвитку та вміє працювати з інформацією.

Науково доведено, що заняття з іноземних мов дуже корисні для здоров’я та самопочуття людини. Вони покращують рівень когнітивних здібностей. Значно підвищують стресостійкість. А сучасний світ наповнений безліччю стресових ситуацій.

Також вивчення англійської тренує пам’ять та уяву. Люди, які постійно розвиваються, знають багато іноземних мов, рідше зустрічаються із проблемами з пам’яттю у похилому віці. Заняття з англійської мови роблять людину більш організованою. Вони вчать розподіляти час, концентруватися на головному.

Знання англійської розширює можливості зв’язку. Можна спілкуватись із людиною з будь-якої країни, знаходити цікавих співрозмовників. Тому життя стає більш яскравим та насиченим.

Чому краще навчатися з Friends Club

Онлайн-школа пропонує найкращі умови співпраці. Працює на базі ліцензії. Має багато переваг. Серед них:

— кваліфіковані, досвідчені та чуйні викладачі;

— можливість навчання у колі друзів;

— високий рейтинг (9,6 з 10 на Enguide);

— індивідуальний підхід;

— використання ефективних та сучасних програм навчання;

— невисокі ціни.

Як навчає Friends Club

Онлайн-школа пропонує навчання у групах та індивідуальні заняття. Останній варіант вивчення англійської більш ефективний, проте і коштує дорожче. Якщо треба підтягнути знання з якоїсь теми, складно дається вивчення іноземної мови, тоді краще обирати індивідуальний підхід. Перевага групових занять у тому, що вони дають змогу практикуватись, спілкуючись один з одним англійською. Групи створюються невеликі (до 5 учнів). Тому навчання проходить ефективно. Також школа пропонує удосконалення рівня знань за допомогою відвідування розмовних клубів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також