Кориця корисна, але не в пирогах

1610 0

Ми у соцмережах:

Кориця корисна, але не в пирогах

Кориця — джерело цілющих властивостей. Але тільки без пирогів, перенасичених цукром і жирами. Найкраще щодня додавати щіпку кориці, приміром, в сік, пластівці, сир, каву, чай.

Найвідоміша властивість кориці — здатність знижувати рівень цукру в крові, що життєво необхідно людям, які страждають на цукровий діабет. У цьому випадку буде корисний чай з корицею, випитий вранці. Кориця має жарознижувальну і сечогінну дію. Підвищує працездатність і покращує настрій, зміцнює нерви. Є профілактичним і лікувальним засобом при застудах, захворюваннях печінки і нирок. Особливо цінними якостями володіє цілюща суміш кориці і меду. Щоранку слід починати з чашечки чаю та шматочка хліба, намазаного сумішшю меду і кориці. Такий простий сніданок допоможе знизити рівень холестерину в крові. Постійне вживання цілющої суміші зміцнює м`яз серця і в цілому допомагає легше перенести вікові зміни в організмі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також